1. súkromné gymnázium v Bratislave, Bajkalská 20, 821 08 Bratislava, 02 / 50 20 46 11, info (zavináč) 1sg.sk
Najnovšie na stránke
Všeobecné informácie
Študenti
Učitelia

Jedálny lístok
vpravo 23.04 - 27.04.2018 vpravo

Pondelok 23.04

Polievka 1: Tekvicová A:1,7
1.Záhradnícke bravčové mäso, cestovina A:1
2. Zapekaná brokolica, zemiaky, uhorka A:1,7
3. Zeleninový šalát s dvoma druhmi syra, rožok A:1,7
4. Prírodný bravčový plátok, dusená zelenina A:1
5. Chilli con carne (hovädzie), ryža A:1
Diéta: Záhradnícke bravčové mäso, cestovina
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Polievka z medvedieho cesnaku A:7
7. Kuracie soté s ryžou, kapustový šalát
8. Vypr. karfiol, zemiaky, tatárska omáčka A:1,3,7
Geisha s.r.o.

Utorok 24.04

Polievka 1: Slepačia s niťovkami A:1,9
1.Fašírka, paradajková kapusta, chlieb A:1,3,7
2. Makové rezance A:1,7
3. Neapolský cestovinový šalát A:1,7
4. Fašírka, čerstvá zelenina A:1,3,7
5. Kuracie mäso na pražský spôsob, ryža A:1,3,10
Diéta: Makové rezance
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Paradajková s ryžou A:9
7. Bravčové na rasci, varené zemiaky, šalát
8. Slivkové zemiak. knedle s maslom a strúh. A:1,3,7
Geisha s.r.o.

Streda 25.04

Polievka 1: Vidiecka A:1
1.Kurací steak s Nivovou omáč., opek. zemiaky A:1,7
2. Šišky s ovocnou penou A:1,3,7
3. Cestovinový šalát s krabími tyčinkami A:1,4,7
4. Kurací steak, čerstvá zelenina A:1
5. Námornícke bravčové soté, ryža, šalát A:1,3
Diéta: Námornícke bravčové soté, ryža, kapustový šalát
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Karfiolová so zeleninou A:9
7. Kuracie kung pao s ryžou, kapust. šalát A:5,6
8. Bravčový obrátený rezeň , zemiaky, cvikla A:1,3
Geisha s.r.o.

Štvrtok 26.04

Polievka 1: Rascová s vajcom A:1,3
1.Pečené bravčové mäso, ryža, uhorka A:1
2. Šošovicový prívarok, varené vajce, chlieb A:1,7
3. Rokfortový šalát, tmavý rožok A:1,3,7
4. Pečené bravčové mäso, dusená zelenina A:1
5. Zemiakové placky pl. kuracím soté, uhorka A:1,3,7
Diéta: Pečené bravčové mäso, ryža, uhorka
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Kapustová s klobásou
7. Pečené kuracie stehno, ryža s hráškom, uhorka
8. Vypr. bravčový rezeň, zemiakový šalát A:1,3,7
Geisha s.r.o.

Piatok 27.04

Polievka 1: Gulášová A:1
1.Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, uhorka A:1,3,7
2. Pečené buchty s lekváromA:1,3,7
3. Kurací šalát s bulgurom A:1
4. Obed 4
5. Obed 5
Diéta: Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, uhorka
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Fazuľová so zeleninou a rezancami A:1,9
7. Moravský vrabec, dus. kapusta, knedľa A:1,7
8. Kuracie soté v zemiakovej placke, šalát A:1,3,7
Geisha s.r.o.


jedálny lístok pripravil:
polievka 1, jedlá 1. - 5., diéta: Závodná jedáleň Olšovská
polievka 2, jedlá 7. - 8.: Geisha s.r.o.
Zoznam alergénov

Obedy si treba prihlasovať cez objednávací box do 14:00 hod predošlého pracovného dňa
Podrobnejšie informácie o stravovaní
Informácie o rozšírení ponuky od 1. 3. 2016

Dnes sa supluje za:

Ewa Marková, Terézia Hochelová,

Obed zajtra

Polievka: Boršč A:1
1.Maďarský guláš, knedľa A:1,3,7
2.Nákyp zeleninový, zemiaky, hláv. šalát A:1,7
3.Grécky ovocný šalát, tmavý rožok A:1
4.Farebný kurací plátok, dusená zelenina A:1
5.Farebný kurací plátok, ryža, hláv. šalát A:1
Diéta:Nákyp zeleninový, zemiaky, hlávkový šalát
Polievka 2:Šošovicová so zeleninou A:9
7.Hovädzia sviečková s parenou knedľou A:1,7,9
8.Tvarohovo jablková žemľovka, kompót A:1,3,7

Kalendár

do 22.05.2018
cez eŽK – uzavretie priebežnej klasifikácie (+15 %) EIHLKN
od 23.05.2018
záverečné testy – EI
od 29.05.2018
záverečné testy – HLKN
00.06.2018
__________JÚN______________
01.06 - 15.06.2018
záverečné testy – EIHLKN
01.06.2018
Deň detí - ISCED2
do 08.06.2018
cez eŽK – uzavretie priebežnej klasifikácie (+15 %) Sj, M – 9.A,B,8.C,8.D,S
11.06.2018
2. štvrťročný test SJ – 9.A,B,8.C,8.D,S
14.06.2018
2. štvrťročný test M – 9.A,B,8.C,8.D,S
20.06.2018
klasifikačná konferencia ISCED2
21.06.2018
klasifikačná konferencia ISCED3