1. súkromné gymnázium v Bratislave, Bajkalská 20, 821 08 Bratislava, 02 / 50 20 46 11, info (zavináč) 1sg.sk
Najnovšie na stránke
Všeobecné informácie
Študenti
Učitelia

Jedálny lístok
vpravo 15.01 - 19.01.2018 vpravo

Pondelok 15.01

Polievka 1: Lúsková A:1
1.Poľovnícke vykostené kuracie stehná, cestovina A:1
2. Kapustové fliačky A:1
3. Gazdovský šalát, tmavý rožok A:1,7
4. Bravčové rebierko na hríbikoch, dus. zelenina A:1
5. Bravčové rebierko na hríbikoch, ryža, šalát A:1
Diéta: Poľovnícke vykostené kuracie stehná, cestovina
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Šampiňónová A:9
7. Kuracie rizoto, šalát
8. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, A:1,3,7
Geisha s.r.o.

Utorok 16.01

Polievka 1: Hovädzia s niťovkami A:1,9
1.Husárska roláda, zemiakové pyré, šalát A:1,3,7
2. Bryndzové halušky, mlieko A:1,3,7
3. Neapolský cestovinový šalát A:1,7
4. Husárska roláda, čerstvá zelenina A:1,3,7
5. Kuracie soté, ryža, miešaný šalát A:1
Diéta: Kuracie soté, ryža, miešaný šalát
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Karfiolová so zeleninou A:9
7. Pečené bravčové mäso, ryža, kompót
8. Lievance s džemom, ovocie A:1,3,7
Geisha s.r.o.

Streda 17.01

Polievka 1: Rascová s vajcom A:1,3
1.Segedínsky guláš, knedľa A:1,3,7
2. Sójové kocky na zelenine, zemiaky A:1,6
3. Zeleninový šalát s tuniakom, tmavý rožok A:1,4,7
4. Prírodný bravčový plátok, dusená zelenina A:1
5. Pikantná kuracia rolka, ryža, šalát A:1,7
Diéta: Prírodný bravčový plátok, dusená zelenina
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Hovädzia s rezancami A:1,3,9
7. Hov. sviečková na smotane, knedľa A:1,7
8. Bolonské lazane A:1,3,7
Geisha s.r.o.

Štvrtok 18.01

Polievka 1: Zemiaková pikantná A:1
1.Kuracie prsia Orient, ryža, šalát A:1
2. Varené vajce, špenát, zemiaky A:1,3,7
3. Zeleninový s kuracími medajlónkami, rožok A:1,3,7
4. Kuracie prsia Orient, dusená zelenina A: 1
5. Zemiaková placka plnená mäsom a údeninou, A:1,3,7
Diéta: Varené vajce, špenát, zemiaky
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Hráškový krém A:7
7. Vypr. bravčový rezeň, zemiaky, čalamáda A:1,3,7
8. Francúzske zemiaky, šalát A:3,7
Geisha s.r.o.

Piatok 19.01

Polievka 1: Šošovicová A:1
1.Kurací rezeň v sézame, zemiaky, čalam. A:1,3,7,11
2. Lekvárové šatôčky A:1,3,7
3. Holandský šalát A:1,7
4. Kurací rezeň v sézame, čerstvá zelenina A:1,3,7,11
5. Námornícke hovädzie mäso, ryža A:1,3
Diéta: Kurací rezeň, zemiaky, čalamáda
Závodná jedáleň Olšovská
Polievka 2: Kapustová s klobásou A:9
7. Kuracie kung pao, ryža A:6,8
8. Moravské koláče, mlieko A:1,3,7
Geisha s.r.o.


jedálny lístok pripravil:
polievka 1, jedlá 1. - 5., diéta: Závodná jedáleň Olšovská
polievka 2, jedlá 7. - 8.: Geisha s.r.o.
Zoznam alergénov

Obedy si treba prihlasovať cez objednávací box do 14:00 hod predošlého pracovného dňa
Podrobnejšie informácie o stravovaní
Informácie o rozšírení ponuky od 1. 3. 2016

Dnes sa supluje za:

dnes sa nesupluje

Obed v pondelok

Polievka: Lúsková A:1
1.Bravčové stehno podebrad., cestovina A:1,7
2.Parená buchta s vanilkovým krémom A:1,3,7
3.Zeleninový šalát s Enciánom, tmavý rožok A:1,7
4.Kurací plátok na gyros korení, dusená zelenina A:1
5.Kurací plátok na gyros korení, ryža, šalát A:1
Diéta:Kurací plátok na gyros korení, ryža, šalát
Polievka 2:Lúsková na kyslo A:7
7.Špagety s kečupom a syrom A:1,3,7
8.Kurací plátok, zapečený ananás, syr, ryža A:7

Kalendár

25.02 - 02.03.2018
lyžiarsky kurz 1.K,N penzión Tále, Chopok Juh
26.02.2018
15.00 MZ SZŠ 1.stupeň
27.02.2018
Deň otvorených dverí – príma 8-ročné, 1.ročník 4-ročné štúdium
00.03.2018
__________MAREC____________
05.03 - 09.03.2018
jarné prázdniny
12.03.2018
15.00 – STRETNUTIE UČITEĽOV
13.03.2018
FR maturitné písomky EČ,PFIČ SJ
14.03.2018
FR maturitné písomky EČ,PFIČ AJ, NJ
15.03.2018
FR maturitné písomky EČ M
16.03 - 19.03.2018
Medzinárodné stretnutie koordinátorov PEEP projektu
19.03.2018
15.00 STRETNUTIE vedúcich PK
do 20.03.2018
pripraviť pozvánky na stretnutie s rodičmi
21.03.2018
Test 9 – 9.A (B len SJ)
22.03.2018
STRETNUTIE S RODIČMI 1.W, 2.T, 3.P, 4.O
do 23.03.2018
1. priebežné testy – RFEIHLKN
26.03.2018
15.00 MZ SZŠ 1.stupeň