Najnovšie na stránke
Tohtoročné projekty
2018 Projekty veľkých gymnazistov
DofE 2018 - zlaté ocenenie
Mravenisko 18/19/04
Plávanie a korčuľovanie M, V 2. polrok
Rozvrh zo smartfónu
Rozvrhy (bez flashu)
Rozvrhy a suplovanie
Termíny záverečných testov
2018 Projekty veľkých gymnazistov
DofE 2018 - zlaté ocenenie
Mravenisko 18/19/04
Plávanie a korčuľovanie M, V 2. polrok
Rozvrh zo smartfónu
Rozvrhy (bez flashu)
Rozvrhy a suplovanie
Termíny záverečných testov
Všeobecné informácie
2 % dane
Kalendár
My sme školou príležitostí
Financovanie školy
História školy
Prijímacie konanie
Učebný plán
Pedagogické dokumenty
Spolupráca so zahraničím
Program DofE
Študentská rada
Školský časopis
Kontakt
Online kurzy CTM
Projekty
Virtuálna prehliadka školy
Školská knižnica
Kalendár
My sme školou príležitostí
Financovanie školy
História školy
Prijímacie konanie
Učebný plán
Pedagogické dokumenty
Spolupráca so zahraničím
Program DofE
Študentská rada
Školský časopis
Kontakt
Online kurzy CTM
Projekty
Virtuálna prehliadka školy
Školská knižnica
Študenti
E-mailová schránka
Rozvrhy a suplovanie
Triedy
Vyučovanie
Zoznam absolventov
Zoznam študentov
Školská knižnica
Rozvrhy a suplovanie
Triedy
Vyučovanie
Zoznam absolventov
Zoznam študentov
Školská knižnica
Učitelia
Jedálny lístok
24.09 - 28.09.2018
Pondelok 24.09
Polievka 1: Tekvicová A:1,7
1.Tatranská bravčová zmes, cestovina A:1,7
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom A:1,3,7
3. Fitness šalát, tmavý rožok A:1
4. Farebný kurací plátok, dusená zelenina A:1
5. Farebný kurací plátok, ryža, kapustový šalát A:1
Diéta: Farebný kurací plátok, ryža, kapustový šalát
|
Utorok 25.09
Polievka 1: Paradajková A:1
1.Hovädzie mäso, kôprová omáčka, knedľa A:1,3,7
2. Zapekaná brokolica, zemiaky, šalát A:1,7
3. Pestrý tofu šalát A:6,10
4. Varené hovädzie mäso, dusená zelenina
5. Kuracie mäso na čínsky spôsob, ryža A:1,6
Diéta: Zapekaná brokolica, zemiaky, šalát z činskej kap.
|
Streda 26.09
Polievka 1: Hovädzia s niťovkami A:1,9
1.Pečené bravčové mäso, ryža, uhorka A:1
2. Šošovicový prívarok, varené vajce, chlieb A:1,3
3. Sýty kapustový šalát, tmavý rožok A:1,3,7
4. Pečené bravčové mäso, dusená zelenina A:1
5. Zemiakové placky plnené kuracím soté A:1,3,7
Diéta: Pečené bravčové mäso, ryža, uhorka
|
Štvrtok 27.09
Polievka 1: Vidiecka A:1
1.Kuracie prsia vo vajci, ryža, cvikla A:1,3,7
2. Tvarohové rezance so smotanou, mlieko A:1,7
3. Texaský fazuľový šalát A:1,7
4. Kuracie prsia vo vajci, čerstvá zelenina A:1,3,7
5. Koložvárska kapusta, zemiaky A:1,7
Diéta: Kuracie prsia vo vajci, ryža, cvikla
|
Piatok 28.09
Polievka 1: Fazuľová A:1
1.Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát A:1,3,7
2. Pečené hrebene s makovo-lekvárovou plnkou A:1,3,7
3. Cestovinový šalát s tuniakom a dressingom A:1,4,7
4. Vyprážaný bravčový rezeň, čerstvá zelenina A:1,3,7
5. Kuracie soté Glóbus, ryža A:1
Diéta: Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, miešaný šalát
|
jedálny lístok pripravil:
polievka 1, jedlá 1. - 5., diéta: Závodná jedáleň Olšovská
Zoznam alergénov
Obedy si treba prihlasovať cez objednávací box do 14:00 hod predošlého pracovného dňa
Podrobnejšie informácie o stravovaní
Dnes sa supluje za:
dnes sa nesupluje
Obed v pondelok
Polievka:
1.
2.
3.
4.
5.
Diéta:
Kalendár
25.02
- 01.03.2019
jarné prázdniny
00.03.2019
__________MAREC____________
01.03.2019
jarné prázdniny
05.03.2019
Deň otvorených dverí – príma 8-ročné, 1.ročník 4-ročné štúdium
11.03.2019
15.00 – STRETNUTIE UČITEĽOV
12.03.2019
IE maturitné písomky EČ,PFIČ Sj
13.03.2019
IE maturitné písomky EČ,PFIČ AJ, NJ
14.03.2019
IE maturitné písomky EČ M
18.03.2019
15.00 STRETNUTIE vedúcich PK
21.03.2019
STRETNUTIE S RODIČMI 1.R, 2.W, 3.T, 4.P
do 22.03.2019
1. priebežné testy – EIHLKNAB
25.03.2019
15.00 MZ 1.stupeň
24.04
- 01.05.0201
Lindau 8.G, U - jazykový pobyt